• УМБАЛ СВ. МАРИНА ГР. ВАРНА
 • УМБАЛ СВ. ГЕОРГИ ГР. ПЛОВДИВ
 • УМБАЛ Д-Р Г. СТРАНСКИ ГР. ПЛЕВЕН
 • УМБАЛ АЛЕКСАНДРОВСКА ГР. СОФИЯ
 • МБАЛ БРАТАН ШУКЕРОВ ГР. СМОЛЯН
 • МБАЛ Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ ГР. СЛИВЕН
 • МБАЛ БЛАГОЕВГРАД ГР. БЛАГОЕВГРАД
 • МБАЛ БУРГАС ГР. БУРГАС
 • МБАЛ ТОКУДА ГР. СОФИЯ
 • МБАЛ ДОВЕРИЕ ГР. СОФИЯ
 • МБАЛ ХРИСТО БОТЕВ ГР. ВРАЦА
 • МБАЛ Д-Р СТАМЕН ИЛИЕВ ГР. МОНТАНА
 • МБАЛ ТРАКИЯ ГР. СТАРА ЗАГОРА


 • МБАЛ ДОБРИЧ ГР. ДОБРИЧ
 • МБАЛ СВ. АННА ГР. ВАРНА
 • МБАЛ РУСЕ ГР. РУСЕ
 • УСБАЛССЗ СВ. ЕКАТЕРИНА ГР. СОФИЯ
 • СБАЛОЗ МАРКО МАРКОВ ГР. ВАРНА
 • ОДОЗС – СОФИЯ ГРАД ГР. СОФИЯ
 • СМДЛ МЕДИСКАН ГР. СТАРА ЗАГОРА
 • ДКЦ АВИС МЕДИКА ГР. ПЛЕВЕН
 • ДКЦ и МОБАЛ Д-Р СТЕФАН ЧЕРКЕЗОВ ГР. ВЕЛИКО ТЪРНОВО
 • МЦ АЛПИКО ГР. ВРАЦА
 • МЦ ПРОВИТА ГР. СОФИЯ
 • ЕВРОМЕДИК БЪЛГАРИЯ